Referenties

“Jarenlang zit ik als secretaris met Henzo als vice-voorzitter in het bestuur van Ondernemerscentrum Liberné. Hij is integer en deskundig in het bestuurswerk en in het bijzonder in de financiën en accountancy”, aldus Menko Slagter, Secr. bestuur Liberné (www.liberne.nl) te Veendam

“Gedegen, grondig, gepokt en gemazeld…”, zegt Jan van Doorn RA over Hidding.
Bedrijfsadviseur bij PlasBossinade Advocaten NV (www.plasbossinade.nl) te Groningen

“Een integere sparringpartner, waarmee een vertrouwensband is opgebouwd van waaruit hij echt in ons belang meedenkt en ook de ruimte durft te nemen om zo nodig tot actie over te gaan”
zegt Peter van der Tang. Directeur/eigenaar van o.a. Negotica Projectontwikkeling B.V., Carebro, Brin en It’s In The Mind.nl (www.negotica.nl ; www.carebro.nl ; www.brin.nl ; www.iitm.nl)

”Henzo Hidding is een integere en betrouwbare accountant waar je mee kunt sparren, op kunt bouwen en die je kunt vertrouwen”, zijn de lovende woorden van de heer Posthumus.
Directielid van Anker Verzekeringen (www.anker.nl).

“Sinds wij het bedrijf (1997) hebben overgenomen is Henzo ons aanspreekpunt op het gebied van accountancy en alles wat daarmee gepaard gaat. In die jaren hebben wij een vertrouwensrelatie opgebouwd, een relatie die verder gaat dan alleen maar cijfers… Dit alles en deskundigheid staan bij Henzo hoog in het vaandel!” Aaldert en Janneke van www.euracon-eelde.nl